Login naam

  

Anne-Marie Hamming (1972)

Anne-Marie HammingAls therapeut, supervisor en trainer vanuit het non-duale perspectief voer ik sinds 2005 met veel plezier mijn bedrijf.

Als kind wist ik al dat ik of met mensen wilde gaan werken 
of een creatief beroep zou kiezen. Tot grote vreugde heb ik deze twee met elkaar weten te combineren in Volledig Leven. Daarin hebben bewustwording en spiritualiteit een belangrijke plek. Met veel passie geef ik ook de non-duale kennis door aan collega''s, die verlangen naar meer diepgang en resultaat. 

Zelf ervaren en van binnenuit beseffen waar het in therapie coaching en training over gaat vind ik essentieel. Daarin ga ik mijn eigen weg en word ik geïnspireerd door verschillende westerse en niet-westerse tradities. Door regelmatig retraites te volgen en mijn eigen aandachtige aanwezigheid te verdiepen door meditatie, spel, dans, scholing en zelf ‘volledig te leven’ is het mogelijk om levende kennis door te geven. Daarnaast ben ik regulier geschoold waardoor mijn kennis en werkwijze gedegen zijn en ik zicht heb op ziektebeelden.

Ik vind het fantastisch om mensen te begeleiden en op te leiden vanuit mijn professionele kennis en persoonlijke ervaring op hun weg naar heelheid en bewustwording. Elke keer voel ik me dankbaar dat ik getuige mag zijn en zie dat een kind of volwassene steeds dichter bij zijn/haar authentieke zelf komt.

Mijn begeleidingsstijl 

Aandacht, betrokkenheid, humor, speelsheid en directheid horen bij mijn stijl van begeleiden. Middels inzichtgevend gesprek en met verscheidene methoden die ik kan toepassen, kies ik die werkwijze die het beste past bij de cliënt en de hulpvraag.

Belangrijk vind ik dat de cliënt zélf de herstellende vermogens (her)ontdekt en dus ook zélf de antwoorden opdiept en (weer) in contact komt met eigen mogelijkheden. Ik bied daarin begeleiding, een helder inzicht en nieuwe ervaringen, echter de cliënt doet het werk zelf! 

Door kleine stappen te maken kunnen grote veranderingen teweeg worden gebracht. 

Mijn opleidingen

Ik ben drama- en transformatietherapeut, geregistreerd bij de FVB, NVPA en RBCZ. Daarnaast ben ik als supervisor geregistreerd bij de LVSC.

Ik heb verschillende bijscholingen gevolgd o.a. over diagnostiek & creatieve therapie, traumabegeleiding en over het behandelen van kinderen met sombere buien en scholing over psychopathologie. Ik ben opgeleid als systemisch werker door J. Davidse en heb scholing gevolgd voor EMDR. Doorlopend volg ik ter verdieping intervisie en scholing.

Een greep uit mijn werkervaringen

Ik heb ervaring als dramatherapeute in een klinische psychotherapeutische setting met volwassenen. Ook heb ik geruime tijd op een jeugdafdeling binnen GGZ gewerkt. Daar gaf ik kinderen en jongeren dramatherapie en begeleide ouders in hun ouderschap.

Vanaf 2005 werk ik met veel plezier in Volledig Leven. Samen met Josienna Davidse (psycholoog en transformatietherapeut) gaf ik een periode trainingen en workshops vanuit Innig Leven, centrum voor bezield leven en werken.

Anne-MarieMomenteel werk ik ook freelance als dramatherapeut bij verslavingskliniek RoderSana. Verder geef ik freelance supervisie en intervisie op de Hogeschool Arnhem en Nijmegen en op Hogeschool Windesheim.

Tot slot word ik momenteel opgeleid tot Developmental Transformation Therapeut (vanuit Amerika), een psychotherapeutische dramatherapie methode voor kinderen en volwassenen ontwikkeld door o.a. David Read Johnson.

Ik hou van de diversiteit in mijn werk en voel mij rijk omdat ik met zoveel variatie in werkmethoden kan werken. Essentieel daarin is de liefde die ik voel voor de wereld, de mensen en de natuur.

Ik ben aangesloten bij verschillende beroepsverenigingen:

Kijk voor mijn verschillende kwalificaties bij:

Kwalificaties

Voor een diepgaander resultaat met cliënten en een bloeiende praktijk!

Volledig Leven leert coachen en ondernemen vanuit innerlijke leiding en zijns-expressie. Voor vragen en/of opmerkingen kunt u mij vrijblijvend bereiken op info@volledigleven.nl of ga naar contact.

Ga naar contact

file:///C:/Users/Hamming/Downloads/bezieldondernemen2018.html

Facebook

Twitter

LinkedIn

Pinterest