Login naam

  

Klachten over mij?

Klachten over de therapeut of de therapie inhoud

Eventuele klachten over de therapie bij mij dienen in eerste instantie met mijzelf besproken te worden. Vervolgens treden de klachtenregelingen in werking bij een van de beroepsverenigingen waarbij ik geregistreerd ben.

Federatie voor Vaktherapeutische Beroepen (FVB)

Voor een indienen van een klant over mij als dramatherapeut? Klik dan hier op deze link.

Wkkgz

Met ingang van 1 januari 2017 moeten alle zorgverleners in Nederland voldoen aan eisen die in het kader van de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (Wkkgz) worden gesteld. Ook mijn praktijk voldoet aan deze eisen.

Beroepsvereniging voor psychosociaal therapeuten (NVPA)

Voor het indienen van een klacht bij de NVPA kun je bellen naar 0413-330680 om de gratis informatie folder “NVPA-klachtrecht” aan te vragen. Het klachtrecht van de NVPA is in handen van een onafhankelijke klachtencommissie. 

Informatie over klachten regeling bij de NVPA

Klachten over de supervisor

Heb je een klacht over de supervisor of de inhoud van de supervisie/intervisie bespreek dit dan eerst met mij als supervisor. Mocht dit niet het gewenste effect hebben dan kun je contact opnemen met het bureau van de LVSC en daar de klacht kenbaar maken, daar wordt de procedure verder uitgelegd. 

Heel kort de procedure:
Er is een vertrouwenscommissie, die probeert te bemiddelen tussen supervisor en de klant, als dit niet lukt wordt de klacht voorgelegd aan het College van Tucht.

Mocht je een klacht hebben kun je contact opnemen met de LVSC door te mailen naar info@lvsc.eu of te bellen naar T 024 - 3662080 (ma, di, do)

Voor meer informatie kijk op de site van de LVSC

Voor een diepgaander resultaat met cliënten en een bloeiende praktijk!

Volledig Leven leert coachen en ondernemen vanuit innerlijke leiding en zijns-expressie. Voor vragen en/of opmerkingen kunt u mij vrijblijvend bereiken op info@volledigleven.nl of ga naar contact.


Ga naar contact

file:///C:/Users/Hamming/Downloads/bezieldondernemen2018.html

Facebook

Twitter

LinkedIn

Pinterest