Introductie workshop

Onbevangen jeZelf Zijn, leren Volledig te Leven

“De levensstroom in ons is puur en krachtig, als we deze meer onbevangen durven toelaten geeft dit een gevoel van thuis, geluk, verbondenheid en voldoening. Meestal zetten we van alles tussen onszelf en die pure levensenergie. Dit belemmert ons om werkelijk te voelen dat we leven, we leven vaak meer in ons hoofd dan in de realiteit.”

Het gaat erom in deze training om (weer) te leren werkelijk aanwezig te zijn.

De kernelementen waarmee in het 5 maanden programma gewerkt zal worden zijn: zijnsgerichte oefeningen, samenzijn, delen, oefeningen om je inzicht te vergroten in je eigen dynamiek, ervaren van ruimte en stilte. Daarbij wordt ook gebruik gemaakt van meditatie, dans, spel, energetische oefeningen en lichaamswerk.

De introductie workshop geeft je de mogelijkheid om kennis te maken met het werk van Anne-Marie en meer te horen over het aanbod van het 5 maanden programma: Onbevangen jeZelf Zijn, welke start in januari 2022.

Meer over Anne-Marie Hamming

Zij is de vrouw achter de Volledig Leven Academie en initiatiefneemster van Centrum Volledig Leven. Zij geeft workshops, trainingen, supervisie en therapie. Zij is trainer, therapeut en supervisor en geregistreerd bij diverse beroepsverenigingen zoals de FVB, NVPA, RBCZ en de LVSC.

Wanneer?

Zondag 10 oktober van 12.30 -16.00 uur
Prijs: €35,-

In Centrum Volledig Leven
Hanzeweg 6 te Zutphen.
Maximaal 14 deelnemersplaatsen

Klik hier voor de route

Opgeven en betalen

Geef je op via deze knop, je ontvangt dan direct een factuur en een uitnodigingsmail met de routebeschrijving.
Graag vooraf aan de workshop het bedrag overmaken.

Ja, ik geef mij op voor de introductie workshop