Onze visie

Het pad dat Volledig Leven Academie biedt is er één van helen en thuiskomen in je hart.

Heling is dat je steeds meer de patronen en mechanismen doorziet die je zet tussen jezelf, je essentie en het Leven. Je gaat steeds beter doorzien dat je overtuigingen, je automatische vervormde denken, met de daarbij horende vervormde emoties en gedragingen, niet de realiteit zijn, maar je valse zelf.

Door je aandacht te verleggen van je hoofd naar je hart en te ontspannen in het NU, leer je steeds meer te Zijn in de open ontmoeting met de ander. Heling betekent voor ons dat je steeds meer je Ware Zelf ont-dekt en dit perspectief gaat integreren in je dagelijkse leven, zodat je meer onbevangen Jezelf bent.

In de Volledig Leven Academie werken we met ervaringsgerichte werkvormen die uitnodigen tot zelfonderzoek, aanwezig Zijn en loslaten van oude niet werkende mechanismen.

Onze methodeloze methode met humor, directheid, vreugde, plezier, stilte en liefde, herinnert je aan het goud in jezelf. Via meditatie, visualisatie, gebed, zelfonderzoek, spel, expressie, dans, natuur, contactoefeningen, inzicht, adem en lichaamsgerichte werkvormen word je uitgenodigd om te ont-dekken wie je ten diepste bent, zodat je meer liefde, vreugde, wakkerheid, geluk, verbinding en aanwezigheid gaat ervaren en je ont-dekt wat er werkelijk toe doet.

Behoefte aan meer inspiratie?

Vraag hier het gratis e-book ‘Ontdek je ware natuur’ aan, met gratis meditatie op audio.

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.