Workshop Wonderen waarmaken

In deze workshop leer je hoe je het veld van creatie kunt activeren, waardoor je jouw potentie en mogelijkheden nog meer gaat Leven. Je gaat deze dag aan de slag met je eigen verlangen/ wens/ intentie.

Potentie is de aard van het Leven, vaak zetten we onszelf in een gevangenis vol beperkingen, wat als je dat niet meer zou doen?

We zijn tot zoveel meer in staat dan we zelf denken als we durven om controle los te laten, vertrouwen op het Hoger Zelf, stoppen met te geloven in het beperkende gebrabbel van ons valse Zelf en afstemmen op onze Goddelijke* bron.

Natuurlijk is het behulpzaam om te weten wat je wilt, hoe helderder je dit ziet en voelt, hoe eerder het zal gaan gebeuren. Al hoef je het plaatje nog niet helemaal ingekleurd te hebben ; ) Want het leven heeft misschien nog wel iets beters voor je in petto.

Ik ben ook geïnspireerd door de film: Mully, die film is voor mij het bewijs dat het echt waar is wat ik hier boven allemaal schrijf. Verder in deze e-zine vind je (nog eens) de link naar deze film, want het is echt Wonderbaarlijk en het kijken waard!

*Goddelijk verwijst hier niet naar een bepaalde religie, maar meer naar het wonder van De grote Intelligentie die zich laat zien in alles wat leeft.

Datum: 17 juli 2021
Tijd: 10.00 tot 17.00 uur
Kosten: 75 euro
Locatie: Hanzeweg 6 in Zutphen

Schrijf je direct in

Stuur mij een mail om je op te geven, dan kom je op de lijst en kun je het geld overmaken. Je opgave is definitief als je van mij bevestiging ontvangen hebt en betaald hebt. Er zijn beperkte deelnemers plaatsen i.v.m. de maatregelen.

Opgeven kan via: info@volledigleven.nl